Welcome to Strind Gard

Bilde av vertskapet på Strind Gard

On Strind Gard Anne Jorunn and Trond have welcomed guests from all over the world since 1975. Here you can relax with a book on one of the many resting places in the garden while listening to the sound of the creek nearby. The farm is active with sheep keeping and maintains the old Norwegian traditions in this area.

If you are planning a mountain trip or traveling in the area, you can get useful advice from us. Lom has a lot to offer and we can help you to have a good experience while you are here.

What others say about Strind Gard og Lom

Want to stay with us?

Stay in an old stabbur from the 18th century or stretch out in the bedroom of a new log cabin.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
5 måneder siden

Om verdivalg

Hvorfor ender norske forbrukere opp med mest mat av høyst ordinær kvalitet fra utlandet, som selges til norske priser i norske dagligvarebutikker?

Når vi har alle forutsetninger for å lage verdens reneste og beste mat selv?

Vi har mer enn nok matjord (per innbygger), vi har ren luft, rent vann, ren jord og ren energi!

Også ender vi opp med en haug med masseproduserte og ultraprosesserte greier fra noen av de største matkonsernene i Europa og resten av verden!

Hvorfor?

Fordi det lønner seg, så klart!
For de som produserer disse greiene og for de som selger det til oss.

Sistnevnte får godt betalt av disse aktørene for å pushe denne høyst middelmådige maten på oss nordmenn!

Og det er ikke sånn at vi får det beste fra utlandet akkurat. Dr Oetker er ikke det ypperste tysk matkunst har å by på, for å si det sånn!

Dette begrenser egentlig bare våre egne muligheter til å lage mat i verdensklasse! Det er vi ganske gode på faktisk. Og vi kunne vært enda bedre!

Er det noen som kan forklare meg hvorfor vi aksepterer dette?

Det går nemlig både på lommeboka og helsa vår løs - i tillegg til at skusler bort vår egen evne til å forsyne oss selv med verdens reneste mat!!

Jeg synes det er på høy tid at noen stopper denne galskapen. Mens det fortsatt er noe igjen å redde.

Markedet fikser ikke disse greiene.

Dette handler om verdivalg.
Det har ingen markeder fikset.
Noensinne.

Foto: @haugensnorre
... Se meirSe mindre

7 måneder siden

1 mai vert feira i saufjoset! 🇳🇴
Gode opplevingar!
... Se meirSe mindre

2 CommentsKommenter på facebook

Litt halm som tok imot lammet når det kommer ut av mors liv, istedet for stål, hadde kanskje gitt en bedre start for et nyfødt lam...

1 år siden

... Se meirSe mindre